Головна » 2013 » Травень » 30 » Посол України у Ватикані виключає візит Папи Римського в Україну з приводу 1025-я хрещення Русі
11:13
Посол України у Ватикані виключає візит Папи Римського в Україну з приводу 1025-я хрещення Русі
Посол України у Ватикані виключає візит Папи Римського в Україну з приводу 1025-я хрещення РусіПосол України у Ватикані Тетяна Іжевська виключає візит Папи Римського Франциска в Україну з приводу святкування 1025-річчя хрещення Русі в червні. 
"Папу Римського запросили на святкування 1025-річчя хрещення Київської Русі, але він саме в ці дні буде з візитом у Бразилії, це в нього був запланований візит, здається, на 22-28 червня", - сказала Іжевська. При цьому вона зазначила, що на сьогодні не може повідомити, коли наступного разу буде можливість у Папи Римського відвідати Україну.
   Як повідомляв Християнський портал КІРІОС, у квітні депутат Верховної Ради, член комітету з питань культури й духовності Олександр Бригинець (фракція "Всеукраїнське об'єднання "Батьківщина") закликав Президента Віктора Януковича запросити на святкування 1025-річчя Хрещення Русі в липні 2013 року в Україну Папу Римського Франциска й Всесвітнього патріарха Варфоломія. 
    Апостольська нунціатура в Україні (дипломатичне представництво Ватикану) і посольство України при Святому Престолі (Ватикан) виключають візит Франциска в Україну найближчим часом, а особливо в липні 2013 року, тому що в цей час він буде в Ріо-де-Жанейро (Бразилія) з нагоди святкування Всесвітнього дня молоді. 
  Однак, незважаючи на невтішні обставини, Віктор Федорович Янукович розраховує на активну участь всіх християнських церков у підготовці до святкування 1025-річчя хрещення Русі, а також підкреслює важливість забезпечення безпеки заходів щодо святкування. 
І на завершення хочеться з впевненістю заявити, що Україна з нетерпінням очікує на приїзд Папи .
Переглядів: 419 |



Євангеліє від Матвія 19:19. Шануй батька та матір, і: Люби свого ближнього, як самого себе. Євреям 13:8. Ісус Христос учора, і сьогодні, і навіки Той Самий! Євангеліє від Матвія 1:23. Ось діва в утробі зачне, і Сина породить, і назвуть Йому Ймення Еммануїл, що в перекладі є: З нами Бог Євангеліє від Матвія 28:19. Тож ідіть, і навчіть всі народи, христячи їх в Ім'я Отця, і Сина, і Святого Духа. Євангеліє від Іоанна 1:17. Закон бо через Мойсея був даний, а благодать та правда з'явилися через Ісуса Христа. Євангеліє від Іоанна 6:57. Як Живий Отець послав Мене, і живу Я Отцем, так і той, хто Мене споживає, і він житиме Мною. Притчі 10:12. Ненависть побуджує сварки, а любов покриває всі провини. 1-ше послання Петра 4:8. Найперше майте щиру любов один до одного, бо любов покриває багато гріхів! Євангеліє від Іоанна 13:34. Нову заповідь Я вам даю: Любіть один одного! Як Я вас полюбив, так любіть один одного й ви! Євангеліє від Марка 5:25. і що Любити Його всім серцем, і всім розумом, і всією душею, і з цілої сили, і що Любити свого ближнього, як самого себе, це важливіше за всі цілопалення й жертви!

Друзі сайту